Prins Abdullah Bin Mossaad en Jan Van Winckel. ©  GMAX AGENCY

De prins feliciteert Beerschot: “Jan Van Winckel, de onbezongen held achter deze geweldige prestatie”

De felicitaties stromen na de promotie en het kampioenschap van Beerschot massaal binnen op het Kiel. Ook de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad nam de tijd om iedereen te bedanken, in het bijzonder ‘sterke man in de schaduw’ Jan Van Winckel.

LEES OOK. Bestuurslid Jan Van Winckel: “Lang niet gezien bij Beerschot: echt een hele club die achter het project stond én staat”

“Gefeliciteerd, Beerschotfans. We mogen fier zijn op de vreugde en trots die onze mooie club naar de stad Antwerpen brengt”, schrijft de prins in een brief op Twitter.

“Ik wil bij deze ook mijn felicitaties richten aan mijn gewaardeerde partner Francis Vrancken, mijn toekomstige partner Philippe Verellen en de bestuursleden: prins Musa’ad Bin Khalid, Gunther Dieltjens, Walter Damen, Saad Allatheeth, Luc Neefs, Jan Van Winckel en Abdullah Alghamdi. Natuurlijk ook aan onze coach Hernan Losada en zijn staf, onze spelers die dit seizoen fantastisch gepresteerd hebben en onze administratieve staf.

“Een speciaal dankwoordje gaat naar mijn familie. In het bijzonder mijn getalenteerde dochter Reem, mijn rechterhand en de liefde van mijn leven. Dan is er ook mijn team: mijn goeie vriend en partner Yusuf Giansiracusa, CEO Abdullah Alghamdi, Eyad Jubair en Ahmad Al-Taher.”

Last but not least, de onbezongen held achter deze geweldige prestatie en al twee decennia mijn vriend en collega: Jan Van Winckel.”

“Er is veel om dankbaar voor te zijn, maar vooral jullie: de supporters. Zonder jullie was dit ons nooit gelukt. God zij met U!”

 

Ook in de Engelse Premier League ging de promotie van Beerschot niet onopgemerkt voorbij. Sheffield United, de andere club van prins Abdullah Bin Mossaad, feliciteerde de Mannekes in een Tweet:

yala

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws