Zanger Walter Grootaers en gitarist Jan Van Eyken 

Zanger Walter Grootaers en gitarist Jan Van Eyken ©  Frank Abbeloos

OPROEP. Stel hier uw vraag aan De Kreuners

De Kreuners stevenen af op een zoveelste jubileum. Binnenkort vieren ze de dertigste verjaardag van ‘Hier en Nu’, hun succesalbum uit 1990. ‘Nu en Hier’, zoals de te verschijnen update heet, bevat extra live-versies van de hits ‘Ik Wil Je’, ‘Verliefd op Chris Lomme’, ‘Zo Jong’ en ‘Maak Me Wakker’.

Zanger Walter Grootaers en gitarist Jan Van Eyken nemen graag de tijd om dat jubileum toe te lichten. Ze blikken achterom én vooruit. Waarom zouden wij hen de vragen stellen als er bij u op de lippen branden?

Wil u weten wat meer dan 100.000 verkochte exemplaren van Hier en Nu met hen hebben gedaan? Hoe ze hun dagen vullen nu de geplande zomertournee in het water is gevallen? Hoe verliefd Walter dertig jaar later nog is op Chris Lomme? Of zijn coronabesmetting hem heeft veranderd? En of Jan Van Eyken er na zijn tv-programma Twee Tinten Grijs al uit is hoe hij zijn oude dag wil doorbrengen? Laat ons weten wat u graag had geweten van deze twee Kreuners. Wij schotelen hen een selectie uit alle vragen voor.

Stel in onderstaand formulier uw vraag aan Walter Grootaers en/of Jan Van Eycken.