Brad Pitt op bezoek bij Angelina Jolie, fans hopen op een verzoening

De Amerikaanse acteur Brad Pitt (56) heeft eerder deze week met zijn motorfiets een bezoekje gebracht aan het huis van zijn ex-vrouw Angelina Jolie (45) in Los Angeles. Bij aankomst tikte hij een code aan de poort in, en reed hij de oprit op.

vwh

Het ziet ernaar uit dat Brad Pitt en Angelina Jolie hun vechtscheiding uit 2016 achter zich hebben gelaten. De acteur passeerde deze week met zijn blauw-witte motorfiets langs haar optrekje en liet zichzelf binnen. Volgens de internationale pers is niet de eerste keer dat Brad tijd met Angelina en de kinderen doorbracht.

Los Angeles County heeft de regels rond sociaal contact in deze coronatijden versoepeld en Brad maakt van de gelegenheid gebruik om zijn kroost te zien. Zo was hij een paar weken geleden al onderweg naar Angelina’s stulpje om de twaalfde verjaardag van tweeling Knox en Vivienne te vieren. Op 9 juli stond hij ook op de oprit.

Fans zijn door het dolle heen omdat ze hopen dat het gewezen sprookjeskoppel van Hollywood weer samenkomt, anderen zeggen dan weer dat het normaal is dat beide sterren het weer beter met elkaar kunnen vinden in het belang van de zes kinderen. Een half jaar geleden werd hij opnieuw gelinkt aan zijn andere ex-vrouw Jennifer Aniston. Omdat hij aanwezig was op het feestje ter ere van haar vijftigste verjaardag en omdat ze heel amicaal met elkaar omsprongen achter de schermen van de SAG Awards.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio