©  Dirk Kerstens

Huis in Wilrijk compleet in het lichtblauw ingepakt

Wilrijk -

In de drukke Frans Van Dunlaan is een huis compleet in het lichtblauw gezet. Een stunt van Albert Heijn.

Het huis kreeg veel bekijks. Wie daar esthetische bedenkingen bij heeft, kunnen we geruststellen: de blauwe gevel is deel van een campagne die een week duurt.

“Albert Heijn wilde zijn nieuwe thuisleveringen in de verf zetten”, zegt bewoonster Katleen Janssens, die werkt voor Mindshare, dat de reclamecampagnes van de retailer plaatst. “Toen het creatieve bureau een huis van een fan van het merk wilde inpakken, heb ik me vrijwillig opgegeven.”

De locatie was perfect op de drukke verbinding tussen Mortsel en de snelwegen E19 en A12. “En mijn man Floris en ik zijn fans van het eerste uur. We hebben lang in Kalmthout gewoond en Floris is halve Nederlander. Een trip naar het warenhuis ging altijd over de grens naar Albert Heijn. Tot nu konden we onze bestellingen oppikken op afhaalpunten. Met de thuisbezorging wordt het nog beter, zeker nu.”

Albert Heijn start met thuisleveringen in Aartselaar, Berchem, Borsbeek, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel en Wilrijk. 85.000 huishoudens uit die gemeenten kunnen bestellingen doen via de app van het bedrijf of via de website. (jvb)

Katleens houdt het een week lang op blauw. ©  Dirk Kerstens

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio