Benjamin Keough overleed eerder deze maand, grootmoeder Priscilla Presley is “gebroken”. ©  pn/*

Gebroken Priscilla Presley spreekt voor het eerst na overlijden kleinzoon

Priscilla Presley, de voormalige echtgenote van popicoon Elvis Presley, is gebroken door het overlijden van haar kleinzoon Benjamin Keough. De 27-jarige jongeman, de zoon van Lisa Marie Presley en Danny Keough, beroofde zichzelf eerder deze maand van het leven. “Dit zijn de donkerste dagen uit mijn leven en dat van mijn familie.”

LEES OOK. “Te veel te bieden, maar ook te veel te verbergen”: het mysterieuze bestaan van Elvis’ enige kleinzoon (+)

“De schok van het verlies van Ben is verschrikkelijk. Proberen om alle puzzelstukjes van alle mogelijke waaroms te leggen, laat me niet meer los. Elke dag bid ik dat het beter zal worden”, schrijft ze in een emotioneel bericht op sociale media.

“Ik denk aan mijn dochter en de pijn die ze moet voelen als liefhebbende moeder. Bens vader, Danny, die zich verloren voelt omdat Ben zijn enige zoon was. Riley (Bens zus, nvdr) die zoveel van hem hield en dicht bij hem stond. Harper en Finley (de elfjarige tweelingdochters van Lisa Marie Presley, nvdr.) die Ben geweldig vonden en Navarone (de zoon van Priscilla en oom van Ben, nvdr.) die het vreselijk moeilijk heeft met het verlies en de dood. Rust in vrede Ben, je was zeer geliefd.”

These are some of the darkest days of my family’s life. The shock of losing Ben has been devastating. Trying to put all...

Geplaatst door Priscilla Presley op Woensdag 22 juli 2020

Benjamin Keough overleed 12 juli op 27-jarige leeftijd. Volgens glamourwebsite TMZ zou hij zichzelf van het leven hebben beroofd.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be. (mtm)

NIET TE MISSEN