© BFM

Uitslaande brand vernielt handelspand: geen gewonden

Zandhoven -

Bij een uitslaande brand op de Liersebaan in Zandhoven is dinsdagnacht een handelspand volledig vernield. Er raakte niemand gewond.

De brandweer van Zone Rand, post Zandhoven werd rond middernacht opgeroepen voor de brand. “Bij aankomst van de brandweer stond het huis, een handelspand waar momenteel geen activiteit was, in lichterlaaie”, zegt luitenant Johan Smits. “De brand woedde zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping.”

Er werd opgeschaald en de brandweer kreeg bijstand van collega’s uit Ranst, Zoersel, Malle en Wommelgem. “Ook uit het nabijgelegen Albertkanaal werd water opgepompt zodat we van voldoende water voorzien waren”, aldus Smits. “Rond half vier was de brand onder controle. Woensdagmorgen werd nog een heropflakkering geblust bij een nacontrole.”

Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het handelspand was onlangs verkocht en stond sinds begin juli te huur.

LEES OOK: Verlichtingsspecialist Detelec verhuist van Massenhoven naar Pulderbos: “Heraanleg N14 deed ons beseffen dat we niet té afhankelijk van winkel mogen zijn”

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 jtpMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio