Rihanna kondigt huidverzorgingslijn Fenty Skin officieel aan

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu heeft zangeres en ontwerpster Rihanna officieel de komst van haar verzorgingsmerk Fenty Skin aangekondigd. Dat deed de 32-jarige ster via Instagram.

vwh

“Dat klopt. Fenty Skin is ook voor mijn jongens. Het maakt niet uit wie je bent, je verdient een geweldige huid!”, staat er te lezen bij een foto van de zangeres en rapper Asap Rocky. In de eerste campagnevideo wordt ook duidelijk dat de huidverzorgingsproducten gender inclusief is. “The new culture of skincare”, zo noemt Riri de nieuwste uitbreiding van haar mode- en beauty-imperium.

“Alles begint met de basis. Die basis is je huid. We weten allemaal hoe geobsedeerd ik door een mooie, gezonde huid - dus of je nu make-up wilt dragen of helemaal geen make-up, er zit altijd een stralende huid onder”, schrijft Rihanna bij een ander kiekje.

De wereld vangt online al een glimp op van drie producten die zeker in het gamma zitten. Het gaat om de ‘Total Cleanser’, ‘Fat Water Toner’ en de ‘Day Cream met SPF’. In totaal heeft Rihanna zo’n twee jaar aan de collectie gewerkt en heeft ze tijdens het proces gefocust op milieuvriendelijke verpakkingen. Fenty Skin zal in België te koop zijn vanaf 31 juli via Fenty.com.

MEER OVER Mode & Beauty