Kasteelruïne Ter Elst: een van de filmlocaties. © Chris Van Rompaey

Cinema Plaza komt naar buiten met filmavonden

Duffel -

Cinema Plaza strijkt elke dinsdag in augustus met twee openluchtfilms ergens neer in Duffel. U moet wel zelf een stoel en desgewenst ook drank en eten meebrengen.

De filmavond bestaat telkens uit twee delen: een familiefilm om 17.30u en een recente filmklassieker om 20.30u. Op dinsdag 4 augustus bijten De beroemde bereninvasie van Sicilië (8+) en La La Land de spits af in het Mouriaubos. Op dinsdag 11 augustus zijn Minuscule 2: het tropisch avontuur (5+) en Oscarwinnaar Parasite te zien aan de kasteelruïne Ter Elst.

Op vrijdag 14 augustus zijn kaskrakers Frozen II en F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma aan de beurt aan de overkant van de brandweerkazerne, aan de Energiestraat. Achter de kerk van de Mijlstraat kunt u op dinsdag 18 augustus naar Dumbo (12+) en Marina kijken. Afsluiten gebeurt op dinsdag 25 augustus met Onward (6+) en Patser.

Annulatie bij slecht weer

Bij slecht weer wordt de film om 12u geannuleerd. De openluchtfilms zijn coronaproof. Daarom is het aantal plaatsen beperkt, houden bubbels anderhalve meter afstand van elkaar en is het dragen van een mondmasker verplicht wanneer u beweegt op het terrein.

“Het aantal plaatsen is beperkt, omdat we waken over de nodige afstand tussen de toeschouwers. We raden je sterk aan te reserveren. We openen het terrein een halfuur voor de voorstelling. Indien je niet aanwezig bent tien minuten voor de voorstelling, dan geven we je plaats vrij aan lastminute bezoekers”, waarschuwt programmator Katja Geerts. CVR

Reserveren aangeraden: www.cinema-plaza.be/openlucht


MEER OVER Duffel

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio