©  Jan Van der Perre

Acteur Louis Talpe papa geworden van zoontje Lion

Louis Talpe (39) en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Dat meldt de acteur via Instagram. Het zoontje is op 16 juli geboren en gaat als Lion door het leven.

“Lion Talpe. 16/07/2020 is de datum dat ik vader werd. Tiffany heeft het zo uitstekend gedaan tijdens haar zwangerschap en heeft het leven gegeven aan ons zoontje vorige avond”, schrijft. “Woorden kunnen de waanzinnige emoties waar we u doorheen gaan niet beschrijven.”

De acteur, bekend van onder meer De Ridder, Spitsboers en MegaMindy, deelde eind januari het nieuws met de wereld dat hij voor het eerst vader zou worden. Met Tiffany Ling-Vannerus – een Belgische met Zweedse roots – is hij al drie jaar samen. Ze stapten in mei 2019 in het huwelijksbootje.

Begin september is Talpe als alles goed gaat, nog eens te zien in de Vlaamse cinema met de film The racer.  Daarin speelt hij een Belgische wielrenner aan het einde van zijn carrière, die nog één keer de gele trui in de Tour de France wil winnen.(eadp)

Nu in het nieuws