©  ASV Geel

ASV Geel pakt uit met MacDonald (ex-Beerschot en Westerlo) en van Hemert (ex-Antwerp en Lierse)

ASV Geel heeft duidelijk ambities voor het nieuwe seizoen. De ploeg die net vanuit de tweede amateurklasse in eerste provinciale zakte, versterkte zich met de ervaren kleppers Sherjill MacDonald en Roel van Hemert.

Sherjill MacDonald (35) komt over van eerste provincialer KFC Lille, maar is vooral bekend van zijn tijd bij Beerschot, Westerlo, Anderlecht. Daarnaast kende de goalgetter heel wat buitenlandse avonturen, van West Brom tot het Amerikaanse Chicago Fire of het Koreaanse Busan IPark.

Ook Roel van Hemert (35) zal bij velen een belletje doen rinkelen. De verdediger komt over van derde provincialer KSV Branst en droeg eerder het shirt van onder meer Antwerp, Lierse en Waasland-Beveren. Hij is bovendien bekend met de lagere reeksen van het Antwerpse voetbal, want van Hemert kwam ook al uit voor Turnhout, Cappellen en Lille.

Eind vorig jaar kwam het duo MacDonald-van Hemert nog uitgebreid aan het woord in een dubbelinterview met Gazet van Antwerpen. Over hun beste herinneringen samen, over hun imago als levensgenieters en moeilijke jongens, over hun eerste stappen in de makelaarswereld, en meer. Lees HIER het volledige interview.

yala

MEER OVER ASV Geel

Meer voetbalnieuws