© Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing the Madness 3.0

Dimitri Vegas en Like Mike openen opnieuw pop-up in Antwerpen

Dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike is deze zomer dan misschien niet live te zien achter de draaitafels, de twee broers doen wel de moeite om hun fans te ontmoeten in Antwerpen. Ze openen opnieuw een pop-up winkel en komen zelf ook langs.

We moeten Dimitri Vegas en zijn broer Like Mike deze zomer dan toch niet helemaal missen. De twee bereiden zich voor op hun set voor de digitale versie van Tomorrowland en ondertussen hebben ze net zoals vorig jaar ook weer plannen op de Meir.

De dj’s openen een “coole en interactieve” pop-up winkel. Bezoekers kunnen zich uitleven met verschillende videogames, waaronder Beat Saber en Mortal Kombat. Dimitri en Michaël maakten eerder een titeltrack voor dat laatste spel. De broers lanceren ook meteen een nieuwe kledinglijn die je exclusief in de shop kan ontdekken.

De dj’s openden woensdag de coole en interactieve pop-up winkel.

Het loont ook de moeite om als jonge beginnende dj eens binnen te springen. Er worden in de winkel ook Q&A-sessies georganiseerd met Smash The House, het muzieklabel van de dj’s. Daar krijgen jonge dj’s tips en kunnen ze vragen stellen over hun beginnende muziekcarrière en ze maken zelfs kans om een contract bij het label te bemachtigen.

“Ik ben heel enthousiast dat we deze zomer toch een eigen pop-up kunnen openen, dan kom ik nog eens uit mijn kot hé. Je gaat me er zeker terugvinden, al gamend. En uiteraard kijk ik er naar uit om onze fans te ontmoeten tijdens de meet & greet”, klinkt het bij Dimitri Vegas.

Wanneer de dj’s naar hun winkel afzakken, is nog niet geweten. Dat maken ze via sociale media bekend.

De shop opende woensdag. (rvre)

Tips om te Doen!