© ATV

Alex Agnew, Eefje de Visser en Niels Destadsbader op nieuw coronaproof festival op Linkeroever

Dan toch nog een streep livemuziek, comedy en theater in Antwerpen deze zomer. De Middenvijver op Linkeroever wordt het decor voor GRID, een nieuw festival vanaf 29 juli tot en met 31 augustus. Tickets zijn nu al te koop.

GRID stelt nu al een veelbelovende line-up voor van een brede waaier van Vlaamse artiesten en er volgen de komende weken nog een reeks nieuwe namen. Staan nu onder meer al op aanwezig deze zomer: Tourist LeMC, Novastar, Willy Somers, Niels Destadsbader en Alex Agnew.

De optredens gaan allemaal door in openlucht, maar wel overdekt aan de Middenvijver op Linkeroever waar eerder ook al Fire is Gold en vroeger Laundry Day doorging. GRID komt er op initiatief en met subsidies van EventFlanders en de Stad Antwerpen.

Volgens de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad mogen optredens in juli doorgaan voor een publiek van vierhonderd personen en in augustus voor achthonderd mensen. GRID verdeelt het publiek in persoonlijke bubbels in ‘grids’ op afstand van elkaar. Reserveren kan alleen voor een plekje aan een tafel met je eigen bubbel.

Bij een festival hoort ook al eens een drankje en eten. Dat kan ter plaatste besteld worden via een QR-code, daarna wordt de bestelling naar de tafels gebracht zodat het publiek zicht niet te veel moet verplaatsen en afstand kan houden.

Tickets zijn nu al te koop en kosten ongeveer dertig euro.

Meer info via: https://grid.live/

Niels Destadsbader ©  PDR

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio