© Tom Roelants

Brandweerwagen rijdt bestuurder klem na ongeval met vluchtmisdrijf

Antwerpen -

Een 29-jarige bestuurder die vluchtmisdrijf had gepleegd na een verkeersongeval op de Italiëlei, is dinsdagavond klemgereden door een brandweerwagen. De man legde een positieve ademtest af.

De aanrijding vond plaats op het kruispunt van de Italiëlei en de Cassiersstraat. Een wagen reed volgens de politie door het rode licht richting de Paardenmarkt, raakte een voertuig dat zich op het kruispunt bevond en reed gewoon verder. De aangereden auto tolde door de klap enkele keren rond.

“Een brandweerman zag het ongeval gebeuren en besloot de vluchtende bestuurder te volgen”, zegt de Antwerpse politie. “Ter hoogte van de Paardenmarkt kon de brandweerman zijn voertuig voor de vluchtende auto plaatsen tot de aankomst van de politie.”

De bestuurder van het aangereden voertuig moest voor verzorging naar het ziekenhuis. “De vluchtende bestuurder (29) legde een positieve ademtest af”, aldus de politie. Beide betrokken voertuigen moesten getakeld worden. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  (dvd)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio