In de zomerbar van FC Blaasveld komen jong en oud aan hun trekken. 

In de zomerbar van FC Blaasveld komen jong en oud aan hun trekken. © JB

FC Blaasveld opent Zomerbar met springkasteel

Willebroek -

Nu de plaatselijke cafés terug geopend zijn, wil FC Blaasveld met haar tijdelijke zomerbar een alternatief en aanvulling zijn voor jong en oud. Ook de allerkleinsten zijn er welkom.

“De cafés zijn wel geopend, maar voor een familie-uitje in de gemeente is er momenteel een zeer beperkt aanbod. Daarom biedt FC Blaasveld nu een zomerse oplossing. De aanwezige ruimte tussen de voetbalterreinen hebben we ingekleed als speelruimte met zelfs een springkasteel voor de kleinsten”, legt Ben Peeters van FC Blaasveld uit.

Zo kunnen mama en papa genieten op het terras en van het spel van hun spruiten. “Om 22u sluit de zomerbar consequent de deuren, zodat de ouderen zich nog steeds richting de plaatselijke cafés kunnen begeven”, zegt hij. De Zomerbar is in regel met de coronamaatregelen. Aanwezigen krijgen een plaatsje aan een tafel en per bubbel mag er telkens maar een persoon aan de toog gaan bestellen. De toog wordt bemand door vrijwilligers met de juiste bescherming, die al het materiaal regelmatig ontsmetten. Er zijn markeringen aangebracht om te wijzen op de social distance en de verplichte wandelrichting. Het terras is geopend op vrijdag van 16u tot 22u, zaterdag van 14u tot 22u en zondagnamiddag van 14u tot 18u. (jb)

MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio