© rr

Opnieuw auto klemgereden, deze keer op E19 in Edegem

Een politieachtervolging is dinsdagochtend geëindigd op de E19 richting Brussel in Edegem. De achtervolging was gestart in het Nederlandse Woensdrecht. Waarom de bestuurder wegvluchtte, is voorlopig onduidelijk. Volgens de federale politie werden drie personen gearresteerd.

De bestuurder was vanuit Nederland gevlucht richting Antwerpen met de Nederlandse politie in zijn zog. Met de hulp van de Antwerpse politie en de federale wegpolitie kon hij op de E19 ter hoogte van Edegem worden klemgereden.

Volgens de federale politie werden drie personen gearresteerd, maar verdere info ontbreekt voorlopig. Ook het Antwerpse parket kon nog niet reageren.

Afgelopen zondag werd ook nog een automobilist klemgereden op de Antwerpse Ring die zich aan een controle had onttrokken. Hij was onder invloed van drugs en er lagen nog meer drugs in zijn auto. Hij verzette zich hevig tegen zijn arrestatie, vier inspecteurs raakten lichtgewond.

Een week eerder doken spectaculaire beelden op van de arrestatie van twee Fransen, ook op de Antwerpse Ring. Zij waren betrokken bij een mislukte ontvoeringspoging in het drugsmilieu.

 ©  BFM

 tdk, dvd

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio