PM Group vestigde zich begin juni in Bornem. © rr

Iers ingenieursbedrijf vestigt zich in Bornem en heeft twintig vacatures

Bornem -

Omdat PM Group begin juni zijn Belgisch hoofdkwartier naar Bornem verhuisde, zijn er twintig extra vacatures in de regio. PM Group is een Iers project engineering bureau dat vooral werkt voor de farma-industrie. Onder de klanten van het bedrijf vinden we namen als Pfizer, GSK en Novartis.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven draait de farma-industrie op volle toeren. Veel klanten van PM Group zijn begonnen met de ontwikkeling van coronavaccins of met de productie van testkits en oplossingen voor contact tracing. PM Group staat bij veel van die bedrijven in voor het beheren van het ontwerp, de bouw en de ingebruikname van hoogtechnologische installaties. Daarnaast is het ook actief in de voedingsindustrie, bij datacenters en in petrochemische en medische technologiebedrijven.

Met de keuze voor Bornem vestigt PM Group zich in een industriezone waar veel van hun klanten actief zijn. Bovendien is het nieuwe kantoor centraal gelegen.

Met deze strategische locatie in het Antwerpse kan de Ierse speler vlot zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië bedienen. Het Bornemse kantoor is zo ingericht dat het aan alle eisen voldoet om een veilige bezetting tijdens de coronacrisis te garanderen. Bovendien is Bornem centraal gelegen, want het Belgische hoofdkwartier verleent diensten aan de hele Benelux.

Bij PM Group zijn nu al vijftig personeelsleden actief. Door de verhuizing breidt dat aantal uit tot zeventig.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio