Tina Schoutens van ST Events stelt Stigi voor, een klein ‘coronaproof’ podium. © Serch Carriere

ST Events pakt uit met coronaproof podiumpje: “Onze Stigi is groter dan je denkt”

Puurs-Sint-Amands -

Tina Schoutens, zaakvoerster van ST Events in Ruisbroek (Puurs) en de repetitieruimtes waar de fine fleur van de Vlaamse popscene komt repeteren en zelf ook zangeres, pakt deze zomer uit met de Stigi: een ‘coronaproof’ podiumpje.

“Een ondernemer moet wat creatief en inventief zijn, zeker in de fel geteisterde evenementensector”, zegt Schoutens, die met ST Events onder meer drie grote podia verhuurt, maar vooral repetitieruimtes. “We spelen daarom inderdaad graag in op de kleine events, vermits er nu geen grote mogelijk zijn. Voor die grote events hebben we nochtans alles in huis, maar dat gaat deze zomer niet meer lukken. We investeerden daarom in een ultra compact en schattig mini-podium en doopten het om tot onze Stigi”, zegt ze.

Zelf zangeres zijnde weet ze perfect wat een muzikant van zo’n podium verwacht. “We denken dat Stigi voor velen de oplossing van hun probleem zal zijn. Het podium is ideaal voor luisterconcerten, terrasoptredens, stand-up comedy, jaarmarkten, dj-sets, trouwfeesten, goochelshows of productlanceringen”, legt Schoutens uit.

Eéndagsevenementen

“Ondanks zijn vijftien vierkante meter is het podium groter dan je zou verwachten: je kan er zelfs een liveband tot vier personen in zetten. En door de snelle op- en afbouw is dit ideaal voor kleine ééndagsevenementen waar het terrein terug snel vrijgemaakt moet worden. Indien nodig kunnen we Stigi leveren met geluid en licht en zelfs een band erbovenop.”(pp)

www.st-events.be
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio