Archiefbeeld. © Politiezone Antwerpen

Drie drugsdealers opgepakt na huiszoekingen in Merksem en Wilrijk

Merksem, Wilrijk -

Bij twee huiszoekingen in Merksem en Wilrijk heeft de Antwerpse politie onlangs in totaal drie drugsdealers opgepakt. Er werd onder meer een auto, cash geld en drugs in beslag genomen.

De eerste arrestatie kwam er na een onderzoek dat voortvloeide uit de arrestatie van een andere dealer, begin juni. Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord organiseerde daarom toezicht in de Melgesdreef in Merksem. Toen de verdachte zijn woning verliet met een andere persoon, werd na een controle duidelijk dat er cannabis verkocht was.

“Er werd een huiszoeking uitgevoerd, daarbij werden 43 gram cannabis en 13 voorgerolde joints in beslag genomen. Een 42-jarige man werd gearresteerd en wordt voorgeleid”, zegt de Antwerpse politie.

In Wilrijk leidde een onderzoek van het WOT Zuid tot twee huiszoekingen op de Bist. In samenwerking met het wijkteam van Wilrijk werden twee personen gearresteerd.

“Er werd een BMW in beslag genomen, 4.165 euro cash, 11 gram cocaïne, twee flessen lachgas, ampules humane doping en enkele kogels. De twee mannen van 21 en 23 worden voorgeleid”, klinkt het. (dvd)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio