Romy met haar collega’s voor de fashionbus waarmee ze Vlaanderen gaan doorkruisen. © RR

Kempense Romy Biscop uit ‘The Sky Is The Limit’ lanceert Mio Caro On Tour-fashionbus

Vanaf 11 juli trekt Romy Biscop van kledingzaak Mio Caro in Westerlo doorheen Vlaanderen met een heuse tourbus. Romy Biscop, bekend van The Sky Is The Limit ziet daarmee een droom in vervulling gaan. “De aanvragen stromen binnen”, zegt Romy.

Met een eigen fashionbus brengt Romy Biscop (37) haar succesvolle shopervaring zo goed als aan huis. “We rijden doorheen Vlaanderen met de Mio Caro On Tour-fashionbus, paskamers inclusief”, zegt Romy Biscop. “De bus is van mijn vriend die er vroeger mee naar de koers reed. Hij wilde ze weg doen, maar omdat ik al langer het idee had om met de zaak naar de mensen toe te gaan, was de beslissing snel genomen. We hebben toen iemand laten komen die de bus op drie maanden tijd heeft gepimpt tot een volwaardige fashionbus.”

De Mio Caro-fashionbus rijdt vanaf 11 juli rond en zal telkens op een andere locatie halt houden. “Wie wil, kan komen genieten van een dagje shopplezier. Wij hebben telkens de laatste nieuwe collectie, je kan alles passen in de paskamers die in onze bus zijn ingebouwd. De kledij kan je bekijken in een aanbouwtent met een oppervlakte van zo’n vijftig vierkante meter.” Mio Caro On Tour komt al langs in Aalst, Kuringen, Beveren , Bilzen en Genk. De bus staat op privédomein en er is steeds voldoende parkeermogelijkheid. “De aanvragen stromen binnen. Het is de bedoeling dat onze tourbus een blijvertje is.”

Succesverhaal

De bus is het vervolg van het van succesverhaal van Mio Caro dat zo’n elf jaar geleden startte in Tongerlo. Daar startte Romy een eigen zaak van amper veertig vierkante meter groot. Wegens het grote succes verhuisde ze nog geen vier jaar na de start naar de Zandberg in Westerlo en werd haar winkel zo’n 175 vierkante meter groot. “Twee jaar geleden verbouwden we een oude bakkerij in een groter pand langs dezelfde Zandberg. De winkel is nu goed voor zeshonderd vierkante meter en dertien paskamers. In het oude winkelpand startte ze vorig jaar kinderwinkel Little Mio op.

Info: www.miocaro.be / facebook Mio Caro

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio