© Etam

Lingeriemerk Etam pakt uit met collectie voor vrouwen die borstamputatie ondergingen

Vandaag de dag treft borstkanker gemiddeld één vrouw op de acht, binnen alle generaties. Etam schiet die vrouwen die een borstamputatie ondergingen nu ter hulp met de nieuwe collectie Yes!, die lingerie en badmode omvat.

flb

Etam lanceert Yes!, de eerste lingeriecollectie van het merk dat speciaal ontworpen is voor vrouwen die een mastectomie hebben ondergaan. De collectie bestaat uit een lingerie- en badpakkenlijn. De beha’s zonder beugel zijn ontworpen op basis van vier populaire vormen met geïntegreerde vakjes die plaats bieden aan alle soorten protheses. Biologisch katoen, milieuvriendelijke microvezel en kleurrijk kant met bloemen zorgen voor een zacht, comfortabel en verfijnd gevoel.

De beha’s werden ontwikkeld in samenwerking met twintig vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan. Ook voor de campagne voor de nieuwe collectie werden met Cindy, Sabrina, Karine, Ange´lique, Anai¨s, Carole en Lydie zeven ervaringsdeskundigen ingeschakeld die trots voor de camera poseerden in de ontwerpen.

NIET TE MISSEN