Tommorrowland

© Geert Van de Velde

Voorverkoop virtuele Tomorrowland loopt vlot

De organisatie van Tomorrowland is donderdag van start gegaan met de voorverkoop voor de eerste virtuele editie van het festival. Ditmaal is er geen bezoekerslimiet en was er geen traditionele stormloop om tickets te bemachtigen. Toch gaan tickets vlot de deur uit.

blg

“Tomorrowland Around the World, the digital festival” pakt op zaterdag 25 en zondag 26 juli uit met een affiche die erg lijkt op die van andere edities. Onder de meer dan zestig bevestigde dj’s zijn grote namen als Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix en Paul Kalkbrenner. Zij zullen tijdens het festival een set brengen op een van de acht virtuele podia, volledig ingericht in Tomorrowland-thema met behulp van 3D technologie en special effects.

Tomorrowland verkoopt voor de gelegenheid ook pakketten om het festival thuis met vrienden optimaal te vieren. Het gaat onder meer om Tomorrowland-gadgets, een speaker, LED cups en flessenopeners, confetti en een vlag. Je krijgt er toegangscodes bij om in de week na het festival de beelden van de optredens nog eens te bekijken.

Gewone tickets voor “Tomorrowland Around the World” kosten 12,5 euro per dag en 20 euro voor het hele weekend.