© BELGA

Thibaut Peyre verlengt zijn contract bij KV Mechelen

Thibaut Peyre zal de verdediging van KV Mechelen nog wel even op slot houden. De 27-jarige Fransman zette donderdag immers zijn handtekening onder een vernieuwd contract tot 2024.

yala

Peyre kwam in januari 2019 over van toenmalige reeksgenoot in 1B Union en groeide sindsdien uit tot een vaste waarde in de verdediging. Dit seizoen startte hij élke wedstrijd en verzamelde hij zelfs de meeste speelminuten van de hele ploeg bij Malinwa.

Zijn sterke prestaties worden nu dus beloond met een contractverlenging tot 2024. “Thibaut is een absolute sterkhouder en rots in de branding achteraan. Door hem voor vier jaar te laten bijtekenen, zet de club in op stabiliteit en continuïteit”, laat het bestuur weten via de clubwebsite.

Peyre-Bushiri?

De vraag is voorlopig wel wie komend seizoen zijn vaste partner zal worden in het hart van de Mechelse defensie. Arjan Swinkels zag zijn contract deze zomer aflopen en kreeg in tegenstelling tot Peyre geen nieuwe deal. Vermoedelijk wordt zijn plaats ingenomen door Rocky Bushiri. De 20-jarige Belg, die eigendom is van het Engelse Norwich City, nam al afscheid bij STVV en staat dicht bij een nieuwe uitleenbeurt, deze keer dus aan KV Mechelen.

LEES OOK. Geen Bushiri meer op STVV-training, verdediger op weg naar KV Mechelen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws