Voorzitter Jan Hauwaert en webdesigner Jef Vingerhoets. © Chris Van Rompaey

Nieuwe website voor Maatschappij voor de Huisvesting: “Kandidaat-huurders kunnen plaats op wachtlijst opvragen”

De Lierse Maatschappij voor de Huisvesting (LMH) heeft haar website in een nieuw, kleurig kleedje gestoken. Bewoners vinden zo de informatie die ze nodig hebben, veel gemakkelijker terug.

CVR

De homepage van de website oogt heel overzichtelijk en leidt u meteen naar de juiste pagina’s. “Een grote nieuwigheid is de knop ‘Plaats op de wachtlijst’. Hier kunt u snel opzoeken op de hoeveelste plaats u staat op de wachtlijst voor het huren van een van onze woningen”, zegt directeur Marc Vanden Eynde. “Hiervoor heeft u uw rijksregisternummer en uw inschrijvingsnummer bij de LMH nodig. Alle kandidaat-huurders krijgen eerstdaags een badge toegestuurd met daarop hun inschrijvingsnummer.”

De nieuwe website geeft verder een duidelijk overzicht van alle woningen die LMH verhuurt. “Per wijk kunt u het aanbod raadplegen en per woning krijgt u een heleboel relevante informatie”, vertelt Vanden Eynde. “Via de website kunt u zich nu ook gemakkelijk inschrijven als kandidaat-huurder. Huurders kunnen voortaan dan weer een probleem digitaal melden.”

Volkswoningen Duffel

De Lierse Maatschappij voor de Huisvesting werkte voor de ontwikkeling van de nieuwe website samen met de Volkswoningen van Duffel. “We werken met de Duffelse huisvestingsmaatschappij al langer samen. Nu zochten we samen naar een webdesigner. Dat werd het Lierse bedrijf vingerhoets.com”, zegt LMH-voorzitter Jan Hauwaert.

De website van Volkswoningen Duffel komt later online.

www.liersehuisvestingsmaatschappij.beMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio