© Vogue

Vogue-cover met Kylie Jenner en dochtertje gemaakt met haar telefoon

De Amerikaanse realityster Kylie Jenner prijkt samen met dochtertje Stormi op de cover van Vogue Tsjechoslowakije. Bij het maken van het beeld kwamen er geen peperdure professionele camera’s aan te pas, maar alleen een iPhone...

Op dinsdag deelde Kylie Jenner de coverfoto van het Tsjecho-Slowaakse juninummer op Instagram met haar 181 miljoen volgers. Opvallend is dat het beeld, waarop de mama van 22 met haar dochtertje in bed ligt, door modefotografen Luca en Alessandro Morelli gemaakt is met haar iPhone.

De fotografen zijn uiterst tevreden met het resultaat. “We zijn zo vereerd om tijdens dit moment van wereldwijde verandering en het ontwaken van een nieuw bewustzijn onze social distancing cover te onthullen met de vriendelijke Kylie Jenner”, staat er. Het is trouwens niet het enige kiekje dat vanop afstand werd gemaakt. Binnenin het blad staat een modereportage die tot stand kwam met FaceTime.

Het is ook niet de eerste keer dat de mama met haar dochter een cover siert. Ze poseerden samen met grootmoeder Kris Jenner voor het juli- en augustusnummer van de Arabische Harper’s Bazaar in 2019.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN