© ISOPIX

Stockverkoop van A.F. Vandevorst zou wel eens de laatste kunnen zijn

A.F. Vandevorst kondigde midden februari aan dat het er na 22 jaar mee zou stoppen. Het Belgische modehuis houdt van 18 tot 27 juni een stockverkoop met kledingstukken en accessoires uit de voorbije twee decennia.

flb

De stockverkoop van A.F. Vandevorst, die tussen 18 en 27 juni plaatsvindt, zou meteen wel eens de laatste kans kunnen zijn om een creatie van het modehuis te pakken te krijgen. Oprichters An Vandevorst en Filip Arickx trokken namelijk midden februari de stekker uit hun label. Eind februari namen ze afscheid van hun publiek met een laatste defilé tijdens de modeweek in Parijs.

“De dynamiek in de modewereld is veranderd”, vertelde het echtpaar toen. “We zijn tot de conclusie gekomen dat we niet langer hetzelfde niveau van creativiteit kunnen bereiken. Met digitale evolutie is alles veranderd. Exclusiviteit, intimiteit zijn er niet meer.”

Wie naar de stockverkoop gaat in de Indiëstraat 10 in Antwerpen krijgt de kans om kledingstukken en accessoires te kopen uit de laatste collecties, maar ook uit het archief van het duo. Door de coronamaatregelen moet je je wel inschrijven voor een tijdslot via de website van het merk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty