Bogic Vujosevic naar Okapi Aalst, Dorian Marchant blijft een Ajuin

Okapi Aalst heeft guard Bogic Vujosevic aangetrokken. Vujovsevic is een 27-jarige en 1m92 grote Serviër die ook de Oostenrijkse nationaliteit heeft. Hij genoot zijn opleiding bij Novi Sad (Servië). Hij kwam ook nog uit bij Beograd en Crnokosa.

Patrick Ceulemans

Vorig seizoen werd hij met Kapfenberg Bulls kampioen van Oostenrijk. Hij liet een knap gemiddelde van 18 punten, 4 rebounds en 5 assists optekenen, werd MVP van de finale en werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Hij komt ook uit voor de nationale ploeg van Oostenrijk.

Dorian Marchant blijft een Ajuin

Dorian Marchant verlengde dan weer zijn contract bij Okapi Aalst. De 27-jarige en 1m98 grote Antwerpse forward (ex-Giants en Charleroi) was vorig seizoen bij Okapi Aalstar goed voor een gemiddelde van 6 punten, 2 rebounds en 2 assists. Eerder deze week trok Okapi Aalst al de Nederlandse internationaal Nathan Kuta (ex-Limburg United) en de Senegalees Pape Badji (ex-Kangoeroes Willebroek) aan. Het Montenegrijnse duo Vladimir Mihailovic en Ivan Maras verlengden hun contract bij de Ajuinen.

Meer sportnieuws