Deze postkaart vindt de Pullenaar binnenkort in zijn bus. © Dorp Vol Plezier

Dorp vol Plezier lanceert wandelzoektocht en vraagt leuke dorpsfoto’s te bezorgen

Met de slogan ‘keureuzze Pulle’ moedigt de dorpsvereniging Dorp Vol Plezier de Pullenaar aan om vol te houden in coronatijden. Nu de vereniging voorlopig haar activiteiten moet bevriezen, gaat ze bij alle Pullenaars een postkaart in de bus stoppen, lanceert ze een wandelzoektocht en vraagt ze om foto’s te bezorgen voor een activiteit die in voorbereiding is.

De vereniging Dorp Vol Plezier zet zich in om het dorpsleven van Pulle te doen bruisen. Maar voorlopig kunnen de jaarlijkse activiteiten niet doorgaan. Om de inwoners een hart onder de riem te steken, om toekomstige activiteiten voor te bereiden en om een alternatieve activiteit aan te kondigen, bezorgt de vereniging de komende dagen een postkaart in elke Pulse brievenbus.

De initiatiefnemers zijn op zoek naar dia’s, films, foto’s van Pulle en haar dorpsleven waarvoor in de kaart een warme oproep wordt gedaan. Ze hebben ook een wandeling (5 km) door Pulle in elkaar gestoken met fotozoektocht en al. Voor meer info daarvoor kan je terecht op www.dorpvolplezier.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio