Sieben Dierckx van Richard en z’n Bruur, Chloé Minnen en Jo Schoeters van Baroue en Lien Van Meldert van De Stamtafel lanceren de Bubbelbox. © RR

Bubbelbox bundelt culinaire verrassingen

Enkele jonge Kempense horeca-ondernemers uit Gierle (Lille), Turnhout en Westerlo lanceren samen de Bubbelbox, een brunchbox vol culinaire verrassingen. “De focus op beleving bracht ons bij elkaar”, zeggen ze.

De jonge zaakvoerders van Richard en z’n Bruur uit Gierle, de mobiele cocktailbar Baroue uit Turnhout en ontbijthuis De Stamtafel uit Westerlo hebben de handen in elkaar geslagen. Ze lanceren samen de Bubbelbox, een brunchbox vol huisgemaakte ingrediënten van De Stamtafel aangevuld met culinaire verrassingen van Richard en z’n Bruur en afgewerkt met een homemade mocktail van Baroue.

“Elke week verras ik mijn klanten met een afhaalgerecht bereid op mijn Ofyr (vuurschaal, red.)”, zegt Sieben Dierckx van Richard en z’n Bruur. “Dat is een waardig alternatief, maar ik kan eerlijk gezegd niet wachten totdat ik mijn eigen concept van homecooking op de wereld mag loslaten.”

Ook De Stamtafel deed het tijdens de coronacrisis goed met het leveren van ontbijten aan huis. Baroue lanceerde met Baroue Boxed een coronaproof alternatief voor een cocktailbeleving op locatie. Alle troeven van de drie horecazaken kwamen samen in de Bubbelbox. “De creativiteit, passie en focus op beleving brachten ons bij elkaar en zo is de Bubbelbox geboren”, legt Chloé Minnen van Baroue uit. “Het is ook een ideaal cadeau voor Vaderdag.” Een Bubbelbox voor twee personen kost 63 euro.

www.baroue.be