Man wil gouden ring stelen van 89-jarige vrouw

Foto: FAROEK

Man wil gouden ring stelen van 89-jarige vrouw

Print
Antwerpen / Wilrijk -

Een 89-jarige vrouw uit Wilrijk is in januari aangevallen door een man die haar gouden ring wil stelen. De vrouw kon zich verzetten, waarna de man het op een lopen zette. Het incident kwam dinsdag aan bod in het VTM-opsporingsprogramma Faroek.

De poging tot overval gebeurde op 18 januari, aan het winkelcentrum De Kern in het centrum van Wilrijk. De 89-jarige Philomena kwam er zoals elke ochtend iets drinken in de Panos. Daar kwam een man aan het tafeltje naast haar zitten. Hij hield duidelijk haar ring in het oog. Philomena voelde zich niet op haar gemak, maar even later verliet de man de Panos.

Ook Philomena ging naar buiten en wou naar de bistro aan de overkant van de straat gaan. Daar had ze met vrienden afgesproken. Plots liep de man achter haar en pakte hij haar vast. Hij probeerde haar ring te stelen, maar dat lukte niet. Een van de vrienden van Philomena schoot te hulp en de man zette het op een lopen.

De man verdween spoorloos. Hij heeft heel kort zwart haar en een terugwijkende haarlijn. Hij heeft een scherp gezicht, donkere ogen en een grote neus. Hij is mager gebouwd en kwam onverzorgd over. Volgens de bediende van de Panos leek hij onder invloed van drank of drugs. De man sprak gebrekkig Nederlands.

Wie informatie over deze zaak heeft kan de politie contacteren op 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu

Man wil gouden ring stelen van 89-jarige vrouw
Foto: FAROEK
Man wil gouden ring stelen van 89-jarige vrouw
Foto: FAROEK
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio