© FAROEK

Duo steelt op klaarlichte dag 3.900 euro bij apotheker

Twee dieven hebben in april een portefeuille gestolen uit het bureau van een apotheek in Antwerpen. Op klaarlichte dag gingen ze aan de haal met 3.900 euro. De twee komen duidelijk in beeld op camerabeelden. De politie deed dinsdag een oproep naar getuigen in het VTM-opsporingsprogramma Faroek.

De diefstal vond plaats op maandag 6 april, rond half vijf in de namiddag. De apotheek op de hoek van de Lange Leemstraat en de Belgiëlei in Antwerpen is gewoon open, maar toch breken twee mannen de zijdeur van de zaak open. Via die deur kwamen de twee in de bureauruimte van de apotheek. Terwijl de ene in de deuropening op de uitkijk blijft staan, doorzoekt de andere het bureau.

Hij steelt een portefeuille met daarin 3.900 euro, de opbrengsten van de apotheek van verschillende dagen. De twee vertrekken daarna meteen, maar lopen twintig seconden later nog eens terug om de opengebroken zijdeur dicht te doen.

De ene man heeft een blanke huidskleur en kort donker haar. Hij is slank gebouwd en ongeveer 1.75 meter lang. Hij draagt een grijze trui met het opschrift ‘Nike SB’ en draagt een donkere sportbroek. De tweede man heeft een blanke tot licht getaande huidskleur en kort donker haar. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en slank gebouwd. Hij draagt een donkere trui met rits en een donkerblauwe broek van het merk Nike. Zijn schoenen zijn zwart met witte accenten.

Wie informatie over deze zaak heeft kan de politie contacteren op 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu

© FAROEK

© FAROEK

© FAROEK

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio