Themabeeld. © Politie Antwerpen

Meerdere dealers opgepakt, drugs en illegaal erectiemiddel in beslag genomen

De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen meerdere dealers opgepakt bij verschillende controles. Er werd cannabis en cocaïne in beslag genomen, net als enkele dosissen van een illegaal erectiemiddel.

Het wijkondersteuningsteam pakte zondag een 51-jarige man op die ter hoogte van het Sportpaleis cannabis verkocht had. Hij had enkele dosissen cannabis en 395 euro cash op zak. Bij de man thuis, die illegaal in ons land bleek te verblijven, vond de politie nog meer cannabis en 2.050 euro.

© Politie Antwerpen

Nog in Deurne merkte de politie in het Rivierenhof een man op die vanuit zijn woning drugs zou verkopen in de omgeving van de Collegelaan. Na een drugsdeal greep de politie in. Er bleek cocaïne verkocht te zijn. De man bleek niet alleen illegaal in ons land, hij stond ook geseind met een bevel tot gevangenneming en werd naar de gevangenis gebracht. Er werd 7 gram cocaïne en 1.123 euro in beslag genomen.

© Politie Antwerpen

Illegaal erectiemiddel

In Wilrijk merkte het wijkteam een voertuig op dat in bijzonder slechte staat rondreed in de Sint-Camillusstraat. “Na enkele verkeersovertredingen werd er overgegaan tot controle. De bestuurder reed rond met een voorlopig rijbewijs, maar had wel een passagier mee. Bovendien testte hij positief op drugs”, zegt de politie. In de wagen werden zaken gevonden die wijzen op een mogelijke drugshandel. De 21-jarige man werd verhoord, zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Tot slot stelde het wijkondersteuningsteam West een drugsdeal vast in het Schipperskwartier. Er werd niet alleen cocaïne in beslag genomen, maar ook enkele dosissen Kamagra, een illegaal erectiemiddel. De 42-jarige verdachte werd gearresteerd, de elektrische fiets die hij gebruikte om zijn product mee te vervoeren werd mee in beslag genomen. Ook deze man bleek illegaal in ons land te verblijven.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio