Dronken bestuurster (50) rijdt twee keer tegen paaltje

Foto: Gil Plaquet

Dronken bestuurster (50) rijdt twee keer tegen paaltje

Print
Mechelen -

In de Borchtstraat in Mechelen verloor maandagmiddag omstreeks 12.30u een bestuurster de controle over haar voertuig en botste tegen een paaltje. De vrouw liep na een tweede aanrijding te voet weg, maar ze werd ingerekend. Ze legde ook een positieve ademtest af.

Een ooggetuige van het ongeval bood het slachtoffer hulp aan en belde ondertussen naar de hulpdiensten. Dat was voor de bestuurster het sein om weer in haar auto te stappen. “Dat lukte haar evenwel niet goed en ze reed opnieuw tegen een paaltje. Daarop verliet de vrouw haar voertuig en ging ze er te voet vandoor. Ze liet haar persoonlijke zaken, zoals een handtas en de sleutels van haar auto, achter”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande.

Omdat zijn haar identiteitspapieren ter plaatse had achtergelaten, kon de politie haar korte tijd later aantreffen in de buurt in haar appartement in de Lakenmakersstraat.

De vijftigjarige bestuurster werd voor verhoor overgebracht naar het politiecommissariaat. Daar legde zij een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio