Lize met Eva (links) en Karen centraal met Kato en Fauke. © kma

Opluchting bij kinderen: Kiep-Lekker-Kampen gaan door

Lize Palmers (8) uit Oelegem kwam zich zondag samen met haar mama Eva (links) inschrijven voor de Kiep-Lekker-Kampen van de vereniging Kinderspel in Zandhoven.

Karen Horemans en haar dochters/kampbegeleiders Fauke en Kato Vanmechelen ontvingen de kinderen met mondmaskers op het fantastisch groen domein met boomhut en tipi. Maar deze zomer op de kampen zal het zonder maskers zijn. Er is veel ruimte en de groepjes zijn beperkt, dus alles kan veilig georganiseerd worden.

Iedereen was superblij dat de kampen kunnen doorgaan. “Dit was hier vorig jaar mijn beste kamp ooit”, zei Kiano. Ook Lize was vorig jaar al op Kiep-Lekker-Kamp samen met haar nichtje Ella-Rose (8) uit Erps-Kwerps. “Ze woont zo ver weg, en voor de twee nichtjes is het altijd fantastisch om een week samen op te trekken”, zegt Lizes mama Eva. Er volgt nog een tweede inschrijvingsdag, maar die plekjes zijn ook al gereserveerd. De kinderen mochten op de inschrijvingsdag al eens kennismaken met de kampplaats en de kampmascotte zoals Gert ‘het Hert.’ Het kampthema wordt ‘de magie van fantasie’.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio