Archiefbeeld.

Archiefbeeld. © SMB

Simon Van Geet (ASV Geel) verhuist naar Lierse K.

Eén dag na de komst van Bob Straetman (Lokeren) kondigt Lierse K. de komst van Simon Van Geet aan. De linkerflankverdediger maakt de overstap van ASV Geel en ondertekende een contract voor één seizoen met optie op nog een bijkomend jaar op het Lisp.

KuGu

De bijna twintigjarige Simon Van Geet genoot zijn jeugdopleiding bij Lierse SK en RC Genk en belandde in 2018 in het eerste elftal van Geel. Met die club was hij twee seizoenen terug nog actief op het Lisp, een partij waarin de speler in het vizier kwam van de Pallieters.

Van Geet wordt geen onbetwiste titularis in Lier, maar zal straks de concurrentie moeten aangaan met nog een bijkomend aan te werven linksachter. De Pallieters ambiëren voor volgend seizoen een dubbele bezetting van iedere positie.

Van Geet is na de doelmannen Bernd Brughmans (Thes Sport), Jarno De Smet (Beerschot) en Joppe Vannuffelen (ASV Geel), verdediger Yentl Van Genechten (Thes Sport), flankaanvaller Bob Straetman (Lokeren) en sterkhouders Ben Santermans en Emile Samyn, die na hun huurperiode langer aan de club verbonden blijven, de achtste nieuwkomer.

Meer sportnieuws

MEER OVER Lierse K.