Jeff Philipsen (links) stelt de Tapas Malinas voor. © RR

Cateringbedrijf lanceert Tapas Malinas

Terwijl horecazaken stilaan durven vooruitkijken naar een heropstart, zit dat er voor het Mechelse Repas Catering wellicht nog niet meteen in. Het bedrijf van Jeff Philipsen is gespecialiseerd in catering voor evenementen en voor bedrijven, maar zal nu Tapas Malinas tot bij particulieren brengen.

Jeff Philipsen blijft niet bij de pakken zitten en lanceerde onlangs de aperoboxen voor bedrijven. “We kregen van heel wat bedrijfsleiders de vraag hoe we hen konden helpen om hun werknemers in de bloemetjes te zetten”, zegt Philipsen. “En zeg nu zelf, wat smaakt er beter dan een glaasje bubbels en heerlijke, zuiderse tapas na een zware werkweek?”

Repas Catering werkte twee aperoboxen uit. De Repas box met een selectie van heerlijke zuiderse specialiteiten en een fles witte wijn en de Repas Luxe box met een uitgebreider tapasaanbod inclusief bubbels en designschotel voor het serveren van de tapas. Voor bedrijven, waar teambuildings en personeelsfeesten afgelast zijn, is dit een leuke verrassing voor hun medewerkers.

© RR

Vanwege het succes lanceert Jeff Philipsen nu ook een aanbod voor particulieren. Vanaf volgende week kan je Tapas Malinas bestellen via maaltijdleverancier Deliveroo. Zo kan je met je vrienden uit dezelfde bubbel genieten van een heerlijk aperitiefmoment. Een Tapas Malinas-schotel bevat zuiderse charcuterie, patatas bravas met mojo rojo en verde tot slow cooked ribbetjes met hoisin of shiitake met daslook. Zelfs mocktails en cocktails op basis van verse thee worden aan huis geleverd.

www.repascatering.be

MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio