Op de veiling BelOrta werden begin maart nog de eerste Belgische aardbeien van het nieuwe seizoen verkocht. © rr

Veiling lanceert online platform De Keuken van BelOrta

De veiling BelOrta lanceert vandaag het online platform De Keuken van BelOrta. “Via dit platform trachten we consumenten te inspireren met verschillende receptvideo’s en food hacks. Maar ook te entertainen met verscheidene minigames”, zegt Glenn Philips van BelOrta.

In tijden van lockdown herontdekte de Belgische consument de laatste maanden volop het keukenplezier. We gingen massaal aan het bakken, koken, grillen en deden dat bovendien met een hoofdrol voor producten van eigen bodem.

BelOrta verenigt beide trends in het gloednieuwe platform De Keuken van BelOrta. Iedereen is welkom in de keuken van BelOrta. “Kom gerust een kijkje nemen tussen onze keukenkasten, potten en pannen en ontdek verbazend plezante food hacks, originele recepten, de creatiefste creaties van onze BelOrta chefs van eigen bodem, onze allernieuwste winacties en nog zo veel meer”, klinkt het op de Katelijnse veiling.

Wie interesse heeft kan zijn lekkerste en meest verbazend plezante creaties delen op onderstaande website. De kans bestaat dat uw culinaire meesterwerkjes zo ook anderen inspireren. “Maar vergeet vooral onze keukenwebsite niet te raadplegen. De bezoeker zal er al heel wat keukengeheimpjes ontdekken”, zegt Philips.

www.belorta.be/keuken

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio