De drie cocktails worden vacuüm verpakt. © rr

Horeca levert cocktails en fingerfood aan huis: “We hopen deze ‘blijf in uw kot’-periode draaglijker te maken”

Bar ’t Kafaat uit Lier en Marula Gin uit Ranst leveren vanaf nu vers vacuümverpakte cocktails aan huis. U kunt uw bestelling met Italiaans fingerfood van Al Taglio uitbreiden.

Chris Van Rompaey

“Achter de schermen werken we al langer samen, maar nu is die samenwerking ook tastbaar voor ons cliënteel”, zegt Sander De Swert van Bar ’t Kafaat. “Klanten kunnen online hun eigen privécocktailparty bestellen met heerlijke cocktails van Bar ’t Kafaat en Marula. U moet zelf alleen voor (crushed) ijs en glazen zorgen. Wie wil, kan er fingerfood van Al Taglio aan toevoegen om duimen en vingers van af te likken.”

“Met dit initiatief willen we ervoor zorgen dat onze klanten ook thuis kunnen genieten van al het lekkers wat we met ons drieën te bieden hebben. Verder hopen we zo voor onze klanten de ‘blijf in uw kot’-periode een beetje draaglijker maken. We hameren er wel op om niet écht over te gaan tot privéfeestjes. Hou je dus aan de regels opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad.”

Als u voor donderdag 12u bestelt, volgt de gratis levering in Lier en randgemeenten op vrijdag. Afhalen kan ook, op vrijdag vanaf 16.30u bij Al Taglio op de Grote Markt in Lier. Voor drie cocktails betaalt u 23 euro. Wil u er fingerfood bij, dan stijgt de rekening naar 38 euro.

www.marulagin.be/tkafaatMEER OVER Blikvangers Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio