Ikea geeft interieuradvies vanop afstand

Ikea beseft dat privacy in huis momenteel belangrijk is om vlot te kunnen werken, studeren of ontspannen. Daarom geeft de Zweedse meubelketen gratis advies op afstand om een persoonlijke cocon in te richten.

vwh

Door de huidige coronacrisis is het nieuw mogelijk om in een vestiging van de keten interieuradvies in te winnen, maar een gratis videogesprek moet al je vragen oplossen. Zo gaat het in zijn werk: je surft naar de officiële site van de winkel, klikt op de link voor advies en geeft aan wanneer een medewerker je mag contacteren.

Als je telefoon krijgt, zal een medewerker eerst vragen op welke ruimte je tijdens het adviserend gesprek van een half uur wilt focussen. Klanten kunnen vragen stellen met betrekking tot zes ruimtes in huis, waaronder het thuiskantoor en de baby- en kinderkamer. Vervolgens wordt een call ingepland met een specialist ter zake. Let wel: het is de bedoeling dat je samen tot interieuroplossingen van een bepaalde ruimte komt, kleuradvies en dergelijke komt niet aan bod.

Een tip voor tijdens het gesprek: ken de afmetingen van de ruimte, zo is het advies helemaal op maat. Na het adviserend half uurtje krijg je ofwel een shoppinglijst in je mailbox die je met één klik kunt betalen of een bestelbon.
Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes
De beste Ikea korting vind je op Het Nieuwsblad Kortingscodes >>NIET TE MISSEN