Aangeboden door Meubelen Ter Schoote

© Meubelen Ter Schoote

Tips en inspiratie voor een warm interieur

Ons huis is meer dan ooit onze veilige thuishaven. Niks zo fijn als een sfeervol huis dat je een blij en harmonieus gevoel geeft. Dat is waar Meubelen Ter Schoote voluit voor gaat: woonprojecten die uitblinken door doordacht maatwerk en natuurlijke materialen.

Natuurlijke houtlookWerk je momenteel van thuis met kinderen die hun lessen vanop afstand volgen? Dan is het belangrijk dat je gefocust kunt werken en tegelijk tot rust kunt komen. Hout als vloerbekleding maakt al langer deel uit van de hedendaagse binnenhuisinrichting. Maar ook kasten, dressoirs of tv-meubels mogen weer een natuurlijke look hebben. Hout is hét materiaal om meer warmte en leven in huis te brengen! Het zorgt voor een warme, speelse en gezellige touch.

Zaakvoerster en binnenhuisarchitecte Meubelen Ter Schoote, An Waterschoot, is vertrouwd met klassieke meubelen. Ze speelt ook flexibel in op de vraag van de klant die op zoek is naar een moderne wandkast voor hifi, tv en ander hedendaags comfort.Het wordt allemaal op maat gemaakt in massief eikenhout of kerselaar. An Waterschoot legt uit: “We zijn ons bewust van de uitstraling en de duurzaamheid van massief eikenhout. We gaan met onze realisaties back to nature en hechten veel belang aan het houtambacht.”

Doordacht maatwerkMeubelen Ter Schoote is intussen al meer dan 45 jaar een vaste waarde in Schoonaarde en omgeving. Hun grootste passie is altijd dezelfde gebleven: een warme en gezellige thuis creëren. Van decoratie tot verlichting, hier ben je aan het juiste adres om alle ruimtes op elkaar af te stemmen. Meubelen Ter Schoote combineert als geen ander oude en nieuwe stijlen tot verrassende en vernieuwende creaties. An Waterschoot: “Elke klant is verschillend, iedereen heeft specifieke wensen en behoeften. De klant wil benaderd worden met kwaliteitsvolle producten en persoonlijk advies.”

Een grote troef is dat Ter Schoote de meubelen helemaal zelf én op maat vervaardigt. An Waterschoot: “Bij ons geen kant-en-klare oplossingen, doordacht maatwerk is onze sterke troef. We bieden totaaloplossingen, van het ontwerp tot de realisatie in ons eigen atelier. Door onze persoonlijke aanpak zijn de mogelijkheden eindeloos: tafels, stoelen, kasten, bureaumeubilair, dressings enzovoort. Ik ga sowieso altijd eerst opmeten aan huis. De ruimte en meubels optimaal benutten, is de boodschap. In samenspraak met de klant werken we een ontwerpidee uit tot een concreet voorstel. We fabriceren alles in ons eigen atelier met een team van echte vakmensen. om een renovatie, een nieuw interieur of een enkel meubel: elk project krijgt onze volledige aandacht.”

Nergens beter dan thuisMeubelen Ter Schoote beschikt over een moderne showroom (2.000 m² groot) met eindeloze wooninspiratie en een ruime keuze aan comfortabel zitmeubilair en accessoires van onder meer Marie’s Corner, Durlet, MMood, Passe Partout.. Ook voor aangepaste sfeerverlichting, raamdecoratie en tapijten kun je bij Meubelen Ter Schoote terecht.

Een bezoek aan de toonzaal is op zich al een bijzondere gebeurtenis. Je voelt je er dadelijk ‘thuis’. De toonzaal loopt letterlijk door tot in de privéwoning van de familie Waterschoot. An Waterschoot: “Bij ons ligt de focus op een uitstekende service en persoonlijk advies op maat van de klant. We hebben een heel hechte en trouwe band met onze klanten. We zien vaak hele familiegeneraties terugkeren.”

Benieuwd naar meer? Ontdek het maatwerk en de collecties van Meubelen Ter Schoote »

MEUBELEN TER SCHOOTEEegene 105 | Steenweg Wetteren-Dendermonde | Schoonaarde | T. +32 52 42 21 56ma-vr: 10 tot 12 uur en 14 tot 19 uur | za-zo: 14 tot 18 uur