Moeder Gigi Hadid bevestigt zwangerschap: “Jammer dat haar geheim is uitgelekt”

Gigi Hadid (25) en Zayn Malik (27) zouden hun eerste kindje verwachten. Dat nieuws werd gelekt door entertainmentwebsite TMZ en zou zijn bevestigd door bronnen uit de familie van de twee. Het topmodel zou al twintig weken ver zijn.

flb,lla

Dat Gigi Hadid zwanger zou zijn, komt als een donderslag bij heldere hemel. Het 25-jarig topmodel begon in 2015 een relatie met de Britse voormalige One Direction-zanger Zayn Malik, maar daar kwam in 2018 een einde aan. De twee zouden elkaar in de loop van 2019 weer gevonden hebben, maar dat bleef bij geruchten en geen van hen bevestigde dat ook officieel. En nu zou Gigi dus twintig weken zwanger zijn.

Het nieuws van de zwangerschap werd door familieleden bevestigd aan TMZ, maar noch Gigi noch Zayn deelde al iets op sociale media dat in die richting wijst. Yolanda (56), de moeder van het topmodel, is alvast bijzonder gelukkig. “Jammer dat het nieuws is uitgelekt maar natuurlijk zijn we blij met de zwangerschap. Ik kan niet wachten om oma te worden en het kindje in september te verwelkomen.”

Onder meer Chrissy Teigen feliciteerde het koppel al op Twitter. Het is dus slechts een kwestie van tijd voor het nieuws officieel wordt ontkracht of bevestigd door het koppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Supermodel Gigi hadid stopt grappenmaakster die “infiltreert” tijdens modeshow

Gigi Hadid krijgt internet over zich heen na ‘racistisch’ filmpje

NIET TE MISSEN