© Photo News

Antwerp 10 Miles gaat virtueel door: lopen via een app en dan een (virtuele) medaille winnen

Het grootste loopevenement van Vlaanderen, de Antwerp 10 Miles wordt van komende zondag, 26 april, uitgesteld naar later dit jaar. Wie toch nog iets wil meepikken van de wedstrijd, kan gewoon virtueel een van de verschillende afstanden van de Antwerp 10 Miles meelopen.

Vanaf vandaag, maandag 20 april, tot en met donderdag 30 april, biedt Keep Moving iedereen de kans om individueel te lopen. Die loop kan via je favoriete loopapp geregistreerd worden. Voor deze virtuele AG Antwerp 10 Miles heeft iedereen dus elf dagen tijd om de gekozen afstand af te leggen. Die kan ook in stukjes worden volbracht. Je hoeft dus niet alle kilometers op één dag te lopen. Wie mee wil doen kan registeren via keepmoving.eu.

Bij die prestatie hoort ook een virtuele medaille. Die medaille kan je via social media schenken aan een zorgverlener die dat verdient. Daarnaast kunnen lopers ook effectief doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin te vinden.

MEER OVER Antwerp 10 Miles