Feest, zing en lach vrijdag mee op de online party van Onder Stroom

De creatieve hub Onder Stroom hier op foto in normale tijden Foto: Victoriano Moreno

Feest, zing en lach vrijdag mee op de online party van Onder Stroom

Print
Antwerpen -

De creatieve hub Onder Stroom aan de gebouwen van het Loodswezen op het Eilandje kan zijn naam dezer dagen niet echt waarmaken. Door de coronacrisis liggen alle activiteiten zoals optredens en feestjes al weken stil, maar de jonge creatievelingen zitten niet stil.

Vrijdag 10 april organiseren ze Stroom Stream. “Het wordt een post-apocalyptische live-show vol verrassingen. Allemaal live te bekijken via onder andere Zoom. Lekker veilig in uw kot”, zegt Vincent Peters, een van de drijvende krachten.

Onder andere op het programma: een mini-documentaire over huidhonger, een spreekbeurt over de symbolische waarde van wc-papier, een college Kroatisch vloeken voor beginners, een interview via drone met een professor wijsbegeerte, poëtische voordrachten en woordkunst, muzikale intermezzo’s en de presentatie van de resultaten van de grote quarantaine-enquête. Deelnemers kunnen ook hun zangkwaliteiten tonen tijdens de videocall-karaoke.

Daarnaast nodigt Onder Stroom alle Antwerpenaars uit om zelf bij te dragen aan de ludieke live-show. “We doen een oproep voor een open podium om iets quarantaine-creatief te doen. Je krijgt een tijdslot van maximum 10 minuten. Iedereen met een leuk idee mag een mailtje sturen naar Onder Stroom.”

Na de show komt er een muzikaal gedeelte met dj’s, die een knaller van een online after-party moeten verzorgen.

Vrijdag 10 april 19:30 tot 00:00. Meer informatie op Facebookpagina van Onder Stroom.

LEES OOK: al jouw vragen over de corona-lockdown beantwoord.
Wat is het coronavirus? De coronapatiënten in België: hun leeftijd en de evolutie Welke maatregelen zijn er in België?
Overheidscommunicatie over het coronavirus raadpleeg je hier.

Blijf als eerste op de hoogte van corona-updates in België en Antwerpen.
Download de GVA nieuwsapp.