Werken in tijden van corona: “Ik zorg ervoor dat mijn café tiptop in orde is tegen dat alle miserie voorbij is”

Cafébaas Max Heylen (53) viert zijn tienjarig bestaan met gesloten deuren. Foto: Joren De Weerdt

Werken in tijden van corona: “Ik zorg ervoor dat mijn café tiptop in orde is tegen dat alle miserie voorbij is”

Bevel / Nijlen -

Cafébaas Max Heylen van De Max in Bevel (Nijlen) plande een groot feest om het tienjarig bestaan van de zaak te vieren. Ondanks het feit dat zijn zaak nu tijdelijk gesloten is, heeft de 53-jarige cafébaas nog genoeg om handen. Zijn bijberoep als vrachtwagenchauffeur is belangrijker dan ooit.

“Er ging begin deze maand iets gebeuren met deejays, gratis hapjes en gratis vaten. Maar dat is helaas allemaal in het water gevallen”, vertelt Max Heylen. “Ik mis mijn klanten. Zo’ ...

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!