© Kris Van Exel

Julie Vermeire is opnieuw single: “Ik mis affectie”

Julie Vermeire, de dochter van komiek en acteur Jacques Vermeire en Eva Pauwels, is opnieuw vrijgezel. Vier maanden geleden kwam er een einde aan haar relatie met haar vriend Willem, een student architectuur.

jdr

Vermeire (21) vertelde maandagavond over de breuk in James Cookes rubriek ‘Bedgeheimen’ in Gert late night op Vier. “Ik heb de beslissing gemaakt en ben nu happy single”, aldus Vermeire, die wel toegeeft het fysiek contact te missen. “Ik mis affectie, maar dat is menselijk. Maar papa en ik knuffelen veel.” Aan een nieuwe relatie denkt Vermeire momenteel niet. “Mijn kop staat daar nu echt nog niet naar.”

Julie Vermeire, op sociale media vooral actief als influencer, werd in Vlaanderen een BV toen ze eind 2019 Dancing with the stars won.

In de wedstrijd danste ze met Pasquale. Over het behoorlijk intieme contact tussen twee dansers zei Willem dat hij het aanvankelijk vreemd vond dat een vreemde man zijn vriendin overal vastpakte, maar dat het er uiteindelijk allemaal erg professioneel aan toeging. Met het feit dat Julie een BV was geworden zei hij het niet moeilijk te hebben. Hij vertelde ervan overtuigd te zijn dat hij en Julie over alles konden praten en dat de liefde uiteindelijk zou overwinnen. Aan dat sprookje is nu evenwel een einde gekomen.