Glenn Go entertaint bewoners ’t Volderke

Met naleving van de social distancy gaf Glenn Go een optreden voor de bewoners van ’t Volderke. Foto: Jean Eykmans

Glenn Go entertaint bewoners ’t Volderke

Print
Meerhout -

De bewoners van ’t Volderke werden maandagnamiddag getrakteerd op een optreden van de Meerhoutse schlagerzanger Glenn Go. Zowel in de vestiging in Weegbreestraat als in de Smissestraat gaf Glenn het beste van zichzelf en viel zijn optreden in de smaak. Glenn Go trad gratis op en ging daarmee in op een uitnodiging van het Meerhouts schepencollege.

De vzw ’t Volderke biedt in Meerhout al meer dan 30 jaar ondersteuning aan volwassenen met een fysieke handicap of niet aangeboren hersenletsel. De bewoners van ’t Volderke zijn graag geziene mensen in het Meerhoutse sociale leven. Maar de coronacrisis verplicht ook hen van binnen te blijven. “Binnen het schepencollege zijn we het er roerend over eens dat we voor de zwakkeren in onze samenleving zeker een inspanning moeten doen in deze moeilijke periode. De geestelijke gezondheid is voor iedereen belangrijk. En daarom is zo een optreden als dit van Glenn Go belangrijk”, zegt schepen van Welzijn Jan Peys (sp.a) namens het schepencollege.

En Glenn kreeg er van bij de eerste noten de sfeer goed in. De ene Vlaamse schlager volgde de andere op. De bewoners en de personeelsleden toonden zich erg enthousiast. “Zeker in deze moeilijke tijden moeten we ons als één Meerhout tonen en daar wil ik graag aan meewerken en de bewoners van ’t Volderke mooie momenten laten beleven”, reageert Glenn Go. Jan Peys zelf en zijn Sisters vormen het humoristisch trio Gere Bij en ook zij animeerden de bewoners.

Vrijdag 10 april om 14u is het de beurt aan de bewoners van wzc De Berk in de Gasthuisstraat om te genieten van een optreden van Glenn Go.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio