© Shutterstock

Laat je kinderen deze week op online kookkamp gaan

De kampen die deze paasvakantie zouden plaatsvinden zijn van de kalender geschrapt, maar online valt daar wel een mouw aan te passen. Zo organiseert De Kleine Chef een virtueel kamp om je kinderen te laten kokerellen.

flb

Culinair bureau De Kleine Chef pakt uit met een primeur in ons land. Deze week kun kinderen en jongeren er voor het eerst een online kookkamp volgen. Elke dag van 6 tot 10 april worden via de website en het YouTube-kanaal filmpjes gedeeld van hoe je bepaalde gerechten klaarmaakt.

“Het gaat om lekkere gerechtjes op kindermaat, simpele hapjes voor kleuters en meer smakelijke uitdagingen voor tieners. Onze chefs geven een week lang het beste van zichzelf vanuit hun eigen keuken”, klinkt het.

Maar er is ook aandacht voor bijvoorbeeld spelletjes, inspiratiemomenten en snijtechnieken. Zo kunnen de kinderen op maandag alvast leren hoe ze een wortel schillen. Dagelijks worden er nieuwe recepten bekendgemaakt en er wordt afgetrapt met gemasseerde kippetjes met couscous en zelf je eigen Fristi maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN