Achtervolging op vermeende drugsuithalers eindigt met crash op de Luchtbal

Foto: BELGA

Achtervolging op vermeende drugsuithalers eindigt met crash op de Luchtbal

Print
Antwerpen / Luchtbal-Rozemaai -

Een achtervolging door de douane is zondagnacht geëindigd met een crash in de Columbiastraat op de Luchtbal. Twee mannen waren gevlucht nadat ze op een van de fruitkaaien aan een container betrapt waren, een van de verdachten kon opgepakt worden.

Op een van de fruitkaaien van Belgian New Fruit Wharf aan het Leopolddok werden zondagnacht twee mannen betrapt die aan een container aan het prutsen waren. De twee mannen slaagden erin te vluchten en sprongen in een klaarstaande auto. Het kwam tot een achtervolging met de douane. Het vluchtende voertuig reed richting Antwerpen en probeerde op de Luchtbal te ontkomen aan de achtervolgende douaniers. In de Columbiastraat crashten de vermeende drugsuithalers met hun wagen. Volgens onze informatie kon een van de verdachten opgepakt worden, de andere slaagde erin te voet weg te vluchten. De douane kreeg nog bijstand van de helikopter van de federale politie en van ploegen van de politiezone Antwerpen maar de man kon ontkomen.

Het onderzoek naar de twee mannen is in handen van de federale gerechtelijke politie. Of in de container waar het duo betrapt werd ook drugs werden gevonden is voorlopig nog niet duidelijk.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio