Man deelt kopstoot uit aan politie-inspecteur

Themabeeld. Foto: Jan Van der Perre

Man deelt kopstoot uit aan politie-inspecteur

Print
Deurne -

In Deurne heeft een man zaterdagavond een kopstoot uitgedeeld aan een politie-inspecteur. De man werd daarna overmeesterd en opgepakt. De politieman liep een klein barstje op in de neus.

Het incident gebeurde zaterdag rond 20.30 uur. Een patrouille van het wijkteam van de UNO-laan zag hoe een voetganger op de Lakborslei het rode stoplicht negeerde. Toen ze hem daarop aanspraken, lachte hij de politie uit en wandelde hij gewoon verder. Daarna zette hij het op een lopen in de Lakborslei.

Na een korte achtervolging en geholpen door omstaanders trof de politie de man aan in een wassalon op de Te Couwelaarlei. Hij had er zich in een hoekje verscholen. “Hij weigerde recht te staan, verzette zich en gaf zonder aanleiding een kopstoot aan één van de inspecteurs”, aldus Willem Migom van de Antwerpse politie. De man zou ook een cuttermes vastgehouden hebben. “Daarna bleef hij weerspannig, maar de man kon overmeesterd en geboeid worden.”

De 23-jarige bleek onder invloed van xtc en MDMA. De betrokken inspecteur werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een kleine barst in de neus vastgesteld.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio