De Vleeshalle levert aan huis, ook opnieuw ijsjes te koop

Sebastien De Belder en Charlotte Roggemans van Marcello’s pizza leveren tijdens het weekend aan huis. Foto: Dirk Vertommen

De Vleeshalle levert aan huis, ook opnieuw ijsjes te koop

Print
Mechelen -

De Vleeshalle in Mechelen moest door de coronacrisis ook de deuren sluiten, maar enkele standhouders organiseren vanaf vandaag leveringen aan huis. Bestellen kan op de webshop. U kunt er tijdens het weekend wel terecht om een ijsje te kopen bij niCE!

Veertien smaakmakers zijn er in De Vleeshalle in de Huidvettersstraat, waar u normaal iets kunt eten of drinken. “Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen, hebben we een beperkt en aangepast aanbod dat we leveren op verschillende dagen. Het is niet mogelijk bereide gerechten en pakketten te komen afhalen, wij leveren gewoon bij je thuis” vertelt manager Magalie Nijs. Onder andere Marcello levert tijdens het weekend aan huis.

Een van de gevestigde waarden in De Vleeshalle is ook nICE! De ijsjeszaak opent voortaan op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 20u even de deuren. “Mentale gezondheid is belangrijk in deze periode. We zijn blij om de Mechelaars opnieuw te kunnen laten genieten van een lekker ijsje en zo een leuk moment te creëren”, zegt eigenaar Kristof De Bois.

Op zondag 19 april bestaat De Vleeshalle een jaar, maar dat wordt door omstandigheden later gevierd.

www.devleeshalle-webshop.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio