Chocolatier Jitsk, Viki Geunes van ’t Zilte en Jonas Kellens van Dim Dining. © RR

Uithalen op Vrijdagmarkt

Best of Antwerp verwent u culinair aan huis

Sterrenrestaurant ’t Zilte, Dim Dining en chocolatier Jitsk slaan de handen in elkaar om afhaalmenu’s te leveren onder de naam Best of Antwerp.

jvb

De naam voor deze ‘unieke culinaire thuiservaring’, zoals ze het zelf noemen, is niet blufferig gekozen. Want het gaat om een samenwerking tussen ’t Zilte, één van de twee tweesterrenrestaurants van de stad, Dim Dining, door Gault&Millau uitgeroepen tot Beste Aziaat van België, en chocolatier Jitsk uit de Stadsbrouwerij, door diezelfde restaurantgids geprezen als de ontdekking van het jaar.

Samen willen ze de beleving uit het restaurant bij u thuis voortzetten. Dat doen ze met een viergangenmenu voor 69 euro. U kiest twee voorgerechten, één hoofdgerecht en één dessert. Na de online bestelling, belt Best of Antwerp u nog op. “We willen het persoonlijke contact dat in onze restaurants zeer belangrijk is, ook hier niet uit het oog verliezen”, zegt chef-kok Viki Geunes van ‘t Zilte daarover.

De drie restaurants zorgen nog voor wat extra’s in de box, zoals koffie, water en pralines. Deze week levert Best of Antwerp vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf volgende week ook op donderdag. Alle bestelde boxen moeten worden afgehaald op Vrijdagmarkt 7 bij Dim Dining.

https://bestofantwerp.be/

Tips om te Doen!